Venda de mel i pol·len

La mel es pot considerar un aliment perfecte ja que, a més del seu deliciós sabor, té propietats tant nutritives com medicinals; surt del nèctar de les flors o de la melada, secrecions d’alguns arbres. Mengem mel normalment per alimentar-nos, per alleugerir-nos d’alguna molèstia, però també en podem gaudir més plenament si coneixem i apreciem tot el procés que segueix fins que arriba al nostre paladar.

AVÍS COVID-19

Degut a les excepcionals circumstàncies que ens trobem, tot i tenir dret a obrir com a empresa d’alimentació, hem decidit per precaució i per evitar augmentar encara més la propagació del Coronavirus, tancar les portes a partir del dilluns 23 de març i fins que es normalitzi la situació.
Tanmateix, continuarem oferint els nostres productes des de la nostra botiga online amb despeses d’enviament gratuïtes* i descomptes especials*.
En cas de necessitar algun altre producte que no estigui a la botiga Online, truqueu nos al (+34) 972 53 01 93, al (+34) 688 89 31 58 (WhatsApp) o envieu-nos un correu a info@abellaires.com.


Moltes gràcies.


(*en compres de més de 25€)